Tag Archives: ambasadorin

Zaev takon ambasadorin e Kosovës: Bashkëpunimi me fqinjët, me rëndësi për rajonin

Zaev takon ambasadorin e Kosovës: Bashkëpunimi me fqinjët, me rëndësi për rajonin

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev, ka takuar ambasadorin e Republikës së Kosovës në Shkup, Ylber Hysa, duke biseduar për bashkëpunimin e deritanishëm, si dhe për mundësinë për thellim dhe vazhdim të marrëdhënieve të suksesshme bilaterale. Zaev, ka theksuar se pret formim të shpejtë të qeverisë së re të Kosovës që të vazhdojë bashkëpunimi midis dy qeverive. “Jashtëzakonisht e rëndësishme është …

Read More »