Tag Archives: ardhurat

Fitimet e “Facebook”, tremujori 2,71 përqind më shumë se vjet

Fitimet e “Facebook”, tremujori 2,71 përqind më shumë se vjet

Të ardhurat dhe fitimet e “Facebook” u rritën ndjeshëm në tremujorin më të fundit, ndërsa paratë nga reklamat dhe përdoruesit e rinj dynden në rrjetin e preferuar social. Mbi se 2 miliardë njerëz, më shumë se çereku i botës përdor “Facebook” çdo muaj, diçka që e bën këtë media sociale një magnet për reklama. Kompania tha se të ardhurat kaluan …

Read More »