Tag Archives: bajram

“Rugova” fiton në festivalin “Sofra Dardane” në Bajram Curr

Ansambli autokton “Rugova” nga Kosova u shpall fitues me çmimin e parë në edicionin e 16-të të Festivalit Folklorik Sofra Dardane që u zhvillua në qytetin e “Bajram Currit”. Grupi nga Kosova u vlerësua për performancën dhe motivet origjinale si në këngë ashtu dhe koreografi. Çmime u ndanë dhe kategori të tjera. Kryetari i jurisë maestro Ermir Dizdari tha se përzgjedhja ka qenë e vështirë. “Në të gjitha rastet juritë e kanë këtë vështirësi. Unë kam......

Read More »