Tag Archives: banatski

Tragjedi në Vojvodinë: E vret gruan për shkak të xhelozisë, fajtor Facebook-u

Një tragjedi familjare në Banatski Karlovac të Vojvodinës ndodh për shkak të xhelozisë. I tërbuar për shkak të korrespondencës së gruas së tij me një burrë nga Vjena, Ratko Jovanovic (52) e pret në fyt bashkëshorten Dragana (44) e më pas bën vetëvrasje. “Ratko dyshonte se Dragana e kishte njohur një mashkull tjetër derisa ishte në Austri, në punë të kohëpaskohshme dhe me …

Read More »