Tag Archives: banoreve

Pas uraganit Irma, një rrezik i ri: Aligatorët, gjarpërinjtë dhe kafshët e egra shëtitën rrugëve të Floridës (Video)

Auto Draft

Në fakt, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një aligator i cili shëtitet lirshëm rrugëve, gjë që ka shkaktuar panik në mesin e banorëve lokalë. Megjithatë, këto krijesa nuk janë vetëm një rrezik për të cilin banorët e Floridës duhet të tregojnë kujdes. Autoritetet kanë paralajmëruar se pas uraganit, edhe gjarpërinjtë janë duke lëvizur lirshëm nëpër …

Read More »

Gjurmë Shqiptare ne GREQI – Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare - Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare – Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe Një dokumentar nga Preveza që sjell historinë e dikurshme të këtij qyteti, ashtu siç sjell edhe realitetin e sotëm, realitet që ruan me vështirësi gjurmët e banorëve shqiptarë. Si ruhet ende shqipja në Prevezë sot në Greqi? Traditat dhe trashëgimia që mban ende gjallë rrënjët e banorëve autoktonë të …

Read More »