Tag Archives: bashkepunimin

Ushtria amerikane hyn në Maqedoni, konvoji i transportuesve luftarak hyjnë nga kufiri bullgar

Në gjashtë karvane me nga 20 automjete luftarake sot në vendkalimin kufitar “Deve Bair” nga Bullgaria në Maqedoni do të hyjnë 300 pjesëtarë të Forcave të armatosura të SHBA-së të cilët do të marrin pjesë në stërvitjen e përbashkët me Armatën e Republikës së Maqedonisë “DRAGOON GUARDIAN 17”. Në Kumanovë pas pjesës zyrtare të fillimit të stërvitjes e cila do …

Read More »

Zaev takon ambasadorin e Kosovës: Bashkëpunimi me fqinjët, me rëndësi për rajonin

Zaev takon ambasadorin e Kosovës: Bashkëpunimi me fqinjët, me rëndësi për rajonin

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev, ka takuar ambasadorin e Republikës së Kosovës në Shkup, Ylber Hysa, duke biseduar për bashkëpunimin e deritanishëm, si dhe për mundësinë për thellim dhe vazhdim të marrëdhënieve të suksesshme bilaterale. Zaev, ka theksuar se pret formim të shpejtë të qeverisë së re të Kosovës që të vazhdojë bashkëpunimi midis dy qeverive. “Jashtëzakonisht e rëndësishme është …

Read More »