Tag Archives: befasuar

Kjo është befasia që ia kanë bërë fansat Era Istrefit

Kjo është befasia që ia kanë bërë fansat Era Istrefit

Kjo është befasia që ia kanë bërë fansat Era Istrefit[/caption] Kjo është befasia që ia kanë bërë fansat Era Istrefit[/caption] Era Istrefi është befasuar nga fansat e shumtë Pas lansimit të këngës “No I Love Yous”, fansat e shumtë kanë bërë Erën në formë të personazheve të librave të “comic” duke i dërguar asaj fotografi. E në këto foto Era …

Read More »

Bebja ka befasuar të gjithë menjëherë pas lindjes: Fotografitë e saj me të drejtë pushtuan botën!

Bebja ka befasuar të gjithë menjëherë pas lindjes: Fotografitë e saj me të drejtë pushtuan botën!

Për vetëm katër javë, bebja Renesmee ka flokët si të çdo fëmije të rritur. Dhe që gjërat të bëhen edhe më të pazakonta, Clair Shanton, e ëma e bebes, ka zbuluar që vogëlushja e saj ka lindur me flokë, që nga atëherë thjesht po rriten gjithnjë e më shumë! Gjatë shtatzënisë kam vuajtur shumë nga djegësira, gjë që është edhe …

Read More »