Tag Archives: boterore

Veturat ekstravagante të 5 liderëve botërorë që kushtojnë 19milionë $

Njerëzve të fuqishëm ju duhen edhe vetura të fuqishme. Businessinisder ka mbledhur pesë veturat e liderëve me influencë më të madhe në botë si dhe çmimet milionëshe të tyre. Nga presidentët, monarkët e shefat e religjioneve, këto vetura në kanë të bëjnë vetëm me stilin e komoditetin por edhe me siguri, transmeton koha.net. Duke filluar nga 14.7 milionë dollarë e deri te ato që konsiderohen më ekonomike, 535 mijë dollarë, këto janë 5 veturat e liderëve botërorë......

Read More »