Tag Archives: dallojne

Në fotografi janë katër femra – a mund ta dalloni se cila është nëna e cila vajzat e saj? (Foto)

Në fotografi janë katër femra – a mund ta dalloni se cila është nëna e cila vajzat e saj? (Foto)

Lexues të shumtë kanë reaguar ndaj një postimi të një nëne në rrjetet sociale Në të ajo shkruante “Jam krenare me shumë gjëra që kam arritur në jetë dhe më së shumti me tri vajzat e mia”. Dhe çfarë ka “provokuar” përdoruesit e rrjeteve sociale është fakti se shumë prej tyre nuk kanë mundur të dallojnë se cilat janë vajzat …

Read More »