Tag Archives: dashures

I tregoi të dashurës foton e guximshme që i çoi “shoqja”, kur ajo i sheh surratin s’e do më veten

Auto Draft

Shakatë në rrjetet sociale janë nga më të paparat dhe sigurisht, në çift ato bëhen dhe më interesante. Pikërisht kjo ka qenë ajo që ka bërë një i ri, i cili i ka dërguar një foto “sensuale” të dashurës së tij, duke i thënë se ia ka dërguar një shoqe. “Nuk ishte faji im”, i thotë ai, ndërsa vajza menjëherë …

Read More »