Tag Archives: demtojne

Si t’i trajtosh shputat e këmbëve para plazhit?

Si t’i trajtosh shputat e këmbëve para plazhit?

Pastroji mirë Për të hequr papastërtitë, djersën e tepërt, por edhe ashpërsinë e krijuar nga kallot, në darkë duhet t’u bësh një trajtim të veçantë këmbëve. Thjesht një pastrim me bazë bimore mund të ndikojë shumë në qetësimin e lodhjes në këmbë. Pas pastrimit me ujë të ngrohtë, masazhoji këmbët dhe përdor një krem hidratues. Përdor një skrab natyral Scrub-i …

Read More »