Tag Archives: denoncuar

Mashtronte shqiptarët për punë në Gjermani, arrestohet 40-vjeçari nga Maqedonia

Një 40-vjeçar nga Maqedonia është vënë në pranga nga Krimi ekonomik dy ditë më parë, pasi kishte mashtruar disa të rinj, me premtimin se do i çonte në Gjermani dhe Belgjikë për punë sezonale. Shtetsi i arrestuar është Irfan Ahmeti nga Maqedonia i cili mashtronte të rinjtë që kërkonin punë online jashtë vendit. Kanëqenë ttre të rinjë të ciilët e …

Read More »