Tag Archives: detyrimet

Shpërthimi në Velipojë, ISHTI: Depozita e gazit e paligjshme, e fshehur në rërë

Shpërthimi në Velipojë, ISHTI: Depozita e gazit e paligjshme, e fshehur në rërë

Inspektorati Teknik Shtetëror dhe Industrial reagoi në lidhje me shkaqet e rënies së zjarrit paraditen e sotme në një restorant në plazhin e Velipojës. ISHTI sqaron se pronari i resortit ka instaluar fshehurazi depozitën e gazit nën tokë, pa u pajisur me leje dhe për rrjedhojë edhe pa respektuar kushtet teknike të sigurisë. Kërkohet ndihma e Policisë së Shtetit, për …

Read More »

Bashkia e Durrësit bllokon plazhet private

Rreth 30 plazhe private në Durrës janë bllokuar nga bashkia pasi nuk kanë shlyer detyrimet ndaj insitucionit vendor. Aksioni do të vazhdojë tek Gjiri i Lalzit.Rreth 30 plazhe private në Durrës janë bllokuar nga bashkia pasi nuk kanë shlyer detyrimet ndaj insitucionit vendor. Aksioni do të vazhdojë tek Gjiri i Lalzit.

Read More »