Tag Archives: detyrimin

Shpërthimi në Velipojë, ISHTI: Depozita e gazit e paligjshme, e fshehur në rërë

Shpërthimi në Velipojë, ISHTI: Depozita e gazit e paligjshme, e fshehur në rërë

Inspektorati Teknik Shtetëror dhe Industrial reagoi në lidhje me shkaqet e rënies së zjarrit paraditen e sotme në një restorant në plazhin e Velipojës. ISHTI sqaron se pronari i resortit ka instaluar fshehurazi depozitën e gazit nën tokë, pa u pajisur me leje dhe për rrjedhojë edhe pa respektuar kushtet teknike të sigurisë. Kërkohet ndihma e Policisë së Shtetit, për …

Read More »