Tag Archives: djegesira

Bebja ka befasuar të gjithë menjëherë pas lindjes: Fotografitë e saj me të drejtë pushtuan botën!

Bebja ka befasuar të gjithë menjëherë pas lindjes: Fotografitë e saj me të drejtë pushtuan botën!

Për vetëm katër javë, bebja Renesmee ka flokët si të çdo fëmije të rritur. Dhe që gjërat të bëhen edhe më të pazakonta, Clair Shanton, e ëma e bebes, ka zbuluar që vogëlushja e saj ka lindur me flokë, që nga atëherë thjesht po rriten gjithnjë e më shumë! Gjatë shtatzënisë kam vuajtur shumë nga djegësira, gjë që është edhe …

Read More »