Tag Archives: dorheqjen

Po ikin edhe nga Lëvizjen Besa , jep dorëheqje nga të gjitha funksionet !

Një ndër themeluesit e degës së Lëvizjes Besa në Dibër, anëtar i kryesisë dhe një ndër mbrojtësit më të mëdhenj të saj gjatë fushatës së fundit parazgjedhore me opinionet e tij nëpër portale, Krenar Sllova, i zhgënjyer me politikat demagogjike të kryesisë së partisë , jep dorëheqje nga të gjitha funksionet dhe angazhimet në Levizjen Besa. Sipas informatave që kemi …

Read More »