Tag Archives: interesante

‘Tu ka shpërthy goma’, banda e shtetasve të Kosovës plaçkitë turistët me metoda interesante

Policia spanjolle ka ndërprerë një zinxhirë të organizatës kriminale të plaçkitjes e cila kishte shënjestruar turistët e huaj në këtë shtet. Sipas komunikatës së policisë spanjolle, thuhet se janë arrestuar 15 persona me shtetësi të Kosovës, të cilët kanë vjedhur gjësende të vlefshme dhe para nga automjetet e parkuara. Njëra nga metodat që ky grup ka përdorur, ishte që turistëve u thuhej se u janë dëmtuar gomat dhe pastaj janë ndalur për t’i ‘ndihmuar’. Arrestimet janë kryer brenda disa ditëve në qytetet Kasteldefels, Badalona, Barcelonë dhe Vilanova.Të arrestuarit ngarkohen se kanë kryer plaçkitje, shkelje trafiku, falsifikim dhe plaçkitje nën kërcënimin e armëve.Njëri nga të arrestuarit ishte paralajmëruar për operacionin e policisë dhe kishte ikur përmes autostradës në drejtim të Valencisë, por më vonë ishte lokalizuar dhe arrestuar në Vilanova, përcjell “Zeri.info”.Shumica e të arrestuarve në kanë dosje të ndryshme në polici dhe disa prej tyre kërkoheshi që nga viti 2013. hetimi ..

Read More »