Tag Archives: kryetari

Kryetari i Malishevës me vëllezër ndihmon ndërtimin e një shtëpie në Bellanicë

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, dhe vëllezërit e tij, kanë ndihmuar familjen e Mustafë Hoxhës në Bellanicë për ndërtimin e shtëpisë. Kryetari Begaj dhe dy vëllezërit e tij kanë ndarë nga një mijë euro nga buxheti i tyre familjar, për fillimin e ndërtimin të kësaj shtëpie, por janë zotuar se do ta përfundojnë, pavarësisht nga kostoja e saj. Shtëpia dhe hapësira ku ka jetuar kjo familje, nuk ju ka mjaftuar për banim, por për shkak të gjendjes jo të......

Read More »