Tag Archives: policise

IPK i rekomandon Policisë të suspendojë 4 policë

IPK i rekomandon Policisë të suspendojë 4 policë

Inspektorati është duke zhvilluar hetime ndaj zyrtarëve policorë Inspektorati Policor i Kosovës i ka rekomanduar Policisë së Kosovës suspendimin e katër zyrtarëve të saj në dy raste të ndara, një në Gjilan dhe një tjetër në Rahovec. Në rastin e Gjilanit, Inspektorati është duke zhvilluar hetime ndaj tre zyrtarëve policorë me dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprën penale “Keqpërdorim i detyrës zyrtare apo autoritetit “ dhe ndaj të njëjtëve ka rekomanduar Policisë së Kosovës masën e suspendimit. Në rastin tjetër, i cili është raportuar në Rahovec dhe i cili është bërë publik edhe nga disa media, Inspektorati i ka rekomanduar Policisë masën e suspendimit për një zyrtar policor me dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “Keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës”. The post IPK i rekomandon Policisë të suspendojë 4 policë appeared first on RTV21.

Read More »

Publikohet fotografia e drejtorit të Policisë me të dyshuarin për falsifikim të lejeve të armëve

Atdhetar Rexhepi i arrestuar para disa muajsh nën dyshimin për falsifikim të lejeve të armëve ka publikuar me datën 12 qershor, një fotografi së me drejtorin rajonal të Prizrenit, Nexhmi Krasniqi. Fotografia e cila është publikuar gjatë ditës së djeshme (e martë) nuk saktëson kohën kur është realizuar por në të shihet Krasniqi dhe Rexhepi. Sipas një raportimi të publikuar në shkurt të këtij viti nga Kallxo, Atdhetar Rexhepi është nën hetime për dyshime për falsifikim të lejeve të armëve. Kallxo ka siguruar fotografinë e cila është publikuar me datë 12 qershor në profilin personal të Atdhetar Rexhepit në “Facebook”. Për të marrë sqarime për kohën dhe vendin kur është shkrepur kjo fotografi kallxo ka kontaktuar Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, e cila ka sugjeruar që t`i drejtohemi Drejtorisë Rajonale të Prizrenit. Kallxo ka kontaktuar zëdhënësin e Policisë së Rajonit të Prizrenit, Hazir Berisha. “E kam pyetur drejtorin, më ka thënë se nuk e njeh fare dhe nuk i kujtohet se ku k..

Read More »