Tag Archives: politike

Gratë ideojnë strategji për fuqizimin e tyre në politikë dhe vendimmarrje

Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë dhe përfaqësuese e posaçme e BE-së, Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) dhe Lobi i Kosovës për Barazi Gjinore bashkë-organizuan sot takimin me gratë në politikë, deputetet, gratë e asambleve komunale dhe zyrtaret për barazi gjinore. Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se takimi u thirr me qëllim që të planifikohet dhe të ideohen strategji për avancimin dhe fuqizimin e ndikimit të grave politikane në proceset vendimmarrëse......

Read More »