Tag Archives: presidenti

Presidenti vazhdon të jetë pjesë e promovimit të librit biografik për të, kësaj here në Kanada

Think-Tanku i njohur për politika progresive në Otava të Kanadasë “The Pearson Centre for Progressive Policy“ do të prezantojë librin biografik për Hashim Thaçin, të autorëve britanik Roger Boyes dhe Suzy Jagger. Në agjendë të kësaj qendre thuhet se në këtë prezantim do të jetë i pranishëm edhe presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i cili është duke qëndruar në një vizitë zyrtare në Kanada, me ftesë të Forumit Ekonomik Ndërkombëtar. Në panel,......

Read More »