Tag Archives: teknologji

Pas Bitcoin edhe Ethereum një valutë që po i posuron Shqiptarër edhe ketu 2 shqiptar miljonera!

Pas Bitcoin edhe Ethereum një valutë që po i posuron Shqiptarër edhe ketu 2 shqiptar miljonera!

Tregu qe shumica e shqiptareve po pasurohen, Afersisht cdo biznesmen bene pjese e Valutes te criptuar virtuale. Një monedhë tjetër digjitale ka qenë së fundmi duke u zhvilluar përderisa të gjithë ishin duke e përdorur Bitcoin. Bitcoin është një lloj monedhe digjitale në të cilin përdoren teknika për të rregulluar prodhimin e njësive të monedhës dhe për të verifikuar transferimin …

Read More »

Njeriu që tronditi botën: Kanceri mund të shërohet për tre minuta, ja si

Njeriu që tronditi botën: Kanceri mund të shërohet për tre minuta, ja si

Kjo teori mbresëlënëse ka vite që është prezantuar nga autori amerikan Gregg Braden, i njohur për teoritë e tij të famshme për trajtimin e kancerit. Ai thotë se emocionet tonandikojnë në ADN dhe se fuqia e mendimeve, si lutjet për shembull, mund të na shërojnë nga çdo lloj sëmundje. Efekti i kancerit mund të ndalet dhe ndërgjegjësimi për sienergjinë ekzistuese …

Read More »

Facebook kundër Shkencëtarëve dhe Bill Gates. Ja çfarë ka planifikuar

Facebook kundër Shkencëtarëve dhe Bill Gates. Ja çfarë ka planifikuar

Në një intervistë, Zuckerberg tha  ishte optimist dhe se mendonte se kjo gjë nuk do të sjellë shkatërrimin e botës. Por nga ana tjetër drejtori i kompanisë Tesla dhe shumë figura të tjera të shquara në teknologji dhe shkencë si Bill Gates dhe Stephen Hawking janë shprehur qartë që inteligjenca artificiale mund të bëhet kërcënimi më i madh që bota …

Read More »