Do habiteni se çfarë Mrekullie i ka ndodh kësaj familje nga Kosova! (Video)

Demir Reshiri nga Bresana e Dragashit u gëzua me trashëgimtarë nga djali e dy vajzat të cilët i kishte martuar në gusht të vitit të kaluar, njofton Klan Kosova.Vajzat e tij, Albana dhe Abetarja, ishin kurorëzuar brenda dy dite, ndërsa dhjetë muaj më pas ishin bërë nëna.Përveç kësaj, edhe vëllai i tyre, Ditlindi u martua me 29 gusht të 2016, në një datë që përkon me ditëlindjen e tij.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video