Momenti kur shkencëtarët fluturojnë në zemër të uraganit ‘Irma’ (Video)

Momenti kur shkencëtarët fluturojnë në zemër të uraganit ‘Irma’ (Video)

Momenti kur shkencëtarët fluturojnë në zemër të uraganit ‘Irma’ (Video)

Një pilot ka fluturuar me avion brenda Uraganit Irma, e cila ka shpejtësi të erës 321 km/h.Nick Underwood ka publikuar videon e frikshme, dhe tregon avionin duke u tundur.Nick, realizoi këtë udhëim pët të matur presionin e stuhisë që është konsideruar më e fuqishmja dhe e kategorisë 5, si edhe për të parashikuar lëvzjet e saj të ardhshme.
Në pjesën e pasme të avionit ai kishte vendosur instrumenta të quajtur dropsondes, që tregojnë llojin, lëvizjen dhe formën e stuhisë.
Shikojeni videon e ngarkuar në YouTube ne linkun me poshte